HTC oefent tegen oud-PEC Zwolle

Zwolle – S.V. HTC trap het nieuwe jaar af met de vriendschappelijke wedstrijd tegen ‘Oud’ PEC Zwolle. Op 3 januari speelt het eerste elftal van HTC zijn eerste wedstrijd tegen het team met spelers die in het verleden nog bij PEC Zwolle hebben gespeeld. Voor HTC is het dit jaar extra speciaal want de succesvol oud-HTC trainer Henri Brink doet voor het eerst mee. De wedstrijd is het hoogtepunt van de dag die begint met de Snertloop en waar ook allerlei kinderactiviteiten op en rond de velden van HTC plaats zullen vinden.

Deze vriendschappelijke nieuwjaarswedstrijd is een jarenlange traditie bij s.v. HTC. Ieder jaar zorgen de supportersvereniging, de Jeugdcommisie en het hoofdbestuur van HTC voor de organisatie van het evenement. Voor veel spelers van het eerste van HTC een hele eer om tegen helden van PEC te mogen voetballen. PEC Zwolle en HTC doen meer samen dan alleen de nieuwjaarswedstrijd. Ook qua jeugdopleiding werken PEC Zwolle en HTC veel samen. PEC Zwolle komt met 16 spelers, Hans van Zuiden, oud-HTC trainer Henri Brink, Chafiq Goelab, Niklas Hofs, Nick Kok, Ad Langeler, Henri Louwdijk, Maurice Pot, Marino Promes, Jan van Raalte, Marco Roelofsen, Lody Roembiak, Eddy Smook, Henk van Stee, Michel Westerbeek, Mike Willems. Begeleiding Gerard de Ruiter, Johan Oerbekke, Folly van Dam en Arjan Wiltjer (verzorger). De aftrap is om 15.00 uur op sportpark HTC Brinkhoekweg 200, 8034 PC Zwolle. Na de wedstrijd is het, ongeacht de uitslag, feest bij HTC. Men in Music verzorgt de muziek op de feestavond.

Voorafgaand aan de wedstrijd is de jaarlijkse snertloop. De route van deze schitterende winterloop gaat door de bossen rondom sportpark de Pelikaan, over de Agnietenberg, over de dijk van de Vecht, langs de Aa-landen en terug naar sportpark HTC. Daar wacht een kop heerlijke huisgemaakte snert op de hardlopers. s.v. HTC is meer dan alleen voetbal. Start van de snertloop is om 13.30 uur. Deelname kost 2,50.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)