Kijkdag bij De Creatieve Coöperatie Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Tijdens de Europa om de hoek Kijkdagen op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 mei openen tientallen Europese projecten in heel Nederland hun deuren voor publiek. Projecten laten graag zien wat ze – mede met Europese financiering – bijdragen aan innovatie, economische groei en de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Een van de deelnemende projecten is De Creatieve Coöperatie uit Zwolle.

creatieve_coperatie.jpg

De Europa om de hoek Kijkdagen bieden een bijzondere kans om eens te zien wat er in de buurt gedaan wordt met Europees geld en wat dit concreet oplevert. De Creatieve Coöperatie heeft eind vorig jaar een bijdrage gekregen omdat Europa de economische en maatschappelijke rol van creatieve broedplaatsen wil versterken. De Kijkdagen zijn een boeiend uitje voor iedereen die geïnteresseerd is in verandering en vernieuwing.

Creatieve Coöperatie
Eefke Meijerink van De Creatieve Coöperatie: "Wij zijn dit jaar op 8 mei geopend voor het publiek. Van 9:00 uur tot 17:00 uur kunnen mensen bij ons een rondleiding krijgen langs alle creatieve ondernemers. We zullen ook toelichten wat de Europese bijdrage mogelijk heeft gemaakt. U wordt ontvangen met een kop koffie. Mocht u meer informatie willen over wat wij voor u kunnen betekenen dan kan dat natuurlijk ook.

Om de hoek
In Nederland zijn honderden projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. Deze projecten dragen bij aan het versterken van de regionale en lokale economie en aan de concurrentiepositie van Nederland. Ga naar www.europaomdehoek.nl/kijkdagen en ontdek wat er bij u om de hoek gebeurt.