Be Quick ’28 bekert niet verder

Foto van auteur

Be Quick ’28 is er vanavond in het Oosterenk stadion niet in geslaagd om van Willem II te winnen en is hiermee uitgeschakeld voor de KNVB beker.

 

Het sprookje begon zo mooi voor Be Quick ’28.  Al in de 11e minuut van de wedstrijd tegen het ”grote Willem II” kwamen de Zwollenaren op voorsprong. Tien minuten later scoorde Willem II de gelijkmaker. Na een gelijk opgaand spel kwamen de gasten toch op voor sprong, maar Be Quick speelde brutaal en vrij-uit. Dit resulteerde in de gelijkmaker, na 45 minuten gingen beide teams met 2-2 de rust in.

Na de thee moest de Hoofdklasser het toch afleggen tegen de nummer 15 uit de eredivisie, en Willem II gaat met een 2-5 overwinning door naar de volgende ronde. De morele winnaar van vanavond was was Be-Quick ’28 maar daar kopen de Zwollenaren niets voor. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Be Quick ’28 bekert niet verder”

  1. Beide teams gingen met 2-2 de rust in, goh. Ik was al bang dat alleen Be Quick met 2-2 de rust in ging en Willem II op het veld bleef staan om er op een makkelijke manier nog een paar doelpunten bij in te kunnen schieten. ;D

Reacties zijn gesloten.