Nieuwe formule rondleidingen binnenstad Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De Postmoderne Devotie Beweging heeft een nieuwe formule ontwikkeld rond de rondleidingen in de binnenstad. Een formule die beter past bij de huidige tijd. Tot nu toe bestond het model uit een groep mensen die een rondleiding willen en een groep gidsen die deze mensen bedienden door ze rond te leiden.

De Devotie Beweging biedt in het nieuwe model vier rondleidingen aan in de binnenstad van Zwolle, nl. in het Celekwartier, het Hanzekwartier, het Eilandkwartier en het Broerenkwartier. Naast rondleidingen bieden ze ondernemers en andere partijen de gelegenheid, om op wat voor manier dan ook, te participeren in de rondleiding. Belangstellenden voor een rondleiding kunnen dan een menu voor een rondleiding samenstellen. Bijvoorbeeld een rondleiding door Eilandkwartier en Broerenkwartier, een verhaal bij Waanders in de Broeren, en koffie met gebak bij Pistache op het Eiland. Zij bepalen zelf hoe lang de rondleiding mag duren (minimaal 30 minuten), welke datum en tijd, en wat voor prijs ze er voor over hebben. Daarnaast kun je als belangstellenden locaties aangeven waar je in ieder geval meer over wilt horen.

Iedereen kan zijn eigen rondleiding door de binnenstad samenstellen. Zaterdag 12 december beginnen de rondleidingen nieuwe stijl met een rondleiding, besproken door meerdere partijen, op het Eiland. De prijs is samengesteld op 10 euro, de start is om 10.30 uur bij Pistache op het Eiland met koffie en gebak. Aansluitend een rondleiding over het Eiland, langs de Veerbootligplaats en het Gasthuis. De rondleiding eindigt weer bij Pistache voor een nazit. Iedereen kan een rondleiding en/of aanbod samenstellen en dat doorgeven via:gastvrijlevenZwolle@gmail.com Info; M.de Vries, 06-28987955

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)