Seniorencarnaval een echt familiefeest!

Foto van auteur

Zwolle – Stadsprins Kinne I en Stadsjeugdprins Jasper mochten de aftrap geven voor weer een nieuwe editie van het Seniorencarnaval. Onder de vele aanwezigen bevond zich ook Vorst Tuut I en II (Jaap Tulen). Precies vijftig jaar geleden was hij de Stadsprins van Sassendonk.

seniorencarnaval.jpg 

Foto’ s: A. Mekkring

Met een andere aanpak op een nieuwe lokatie organiseerde een evenzeer nieuwe commissie vorig jaar dit familiefeest in de Nieuwe Bierton. Afgelopen zaterdagavond stond op deze plek voor de tweede het traditionele Seniorencarnaval geprogrammeerd. Dat de organisatie op koers ligt, werd goed duidelijk middels een ijzersterk programma. Zo betraden achtereenvolgens De Havenzangers 2.0, Jacques Herb, Tante Kippe, en Koop Drost het podium. Uiteraard mochten de dansmariekes van de Eijleuvers hierbij niet ontbreken. Onder groot applaus lieten zij tijdens de verschillende optredens haar kunsten zien. Ook het stemmingsorkest Le Bombardon amuseerde de zaal, op de voor haar bekende wijze, de bezoekers met carnavaleske en nostalgische klanken.

seniorencarnaval_3.jpg

seniorencarnaval_2.jpg

seniorencarnaval_4.jpg 

Patrick van Eijk sloot het muzikale programma wederom stijlvol af. Het voltallige publiek, zowel jong als oud, genoot zichtbaar met volle teugen. Tussen de optredens door kregen de bezoekers ook nog eens heerlijke hapjes voorgeschoteld. Tijdens het overvolle programma werden diverse personen, groepen en commissies traditioneel onderscheiden vanwege hun verdiensten voor de vereniging.

Na afloop van het officiële programma kon men zich lekker uitleven tijdens de zogenaamde Afterparty, ook een nieuw element op deze avond. Hierbij werd volop gedanst, gezongen, en uiteraard nagepraat over een zeer geslaagde avond. Dat dit evenement alles in zich heeft om weer dé opmaat te worden voor het komende carnaval, staat nu wel vast. Een familiefeest pur sang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)