Nieuw in Zwolle: ezelrijden voor peuters

Foto van auteur

Zwolle – De dierenweide in Park Eekhout en de kinderboerderij in Park de Wezenlanden staan de komende tijd weer bol van de activiteiten voor kinderen. Donderdag 7 april begint in Park Eekhout de dierenclub. Thema’s die aan bod komen zijn: “van graan tot pannenkoek”, “schone sloten-vieze kinderen”, “appelmoes maken”. Daarnaast hebben we de makkelijke moestuin en worden er leuke spelletjes gespeeld. De kosten voor 11 keer bedragen slechts 20 euro.

Ook wordt er vanaf komende week iedere maandag- en dinsdagmorgen het peuteruurtje gehouden. Dit is nieuw voor Zwolle dankzij samenwerking tussen Stichting Kinderboerderijen Zwolle en Landstede Kinderopvang de Nooterhof. We maken een ritje op de ezel (Park Eekhout), voeren de kippen, borstelen de geiten of het varken (Wezenlanden) en kijken naar de dieren in de stal. Daarna staat de koffie, thee en ranja klaar. We zingen daar nog een liedje of lezen een kort verhaaltje voor.

Start: maandag 4 april (Park Eekhout) dinsdag 5 april (Wezenlanden).Voor kinderen tot 4 jaar (met begeleiding) op iedere maandag- en dinsdagen donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur
Kosten: € 1,50 per persoon
 Voor meer informatie www.kinderboerderijenzwolle.nl