32e editie van de Penaltybokaal bij Be Quick ‘28

Foto van auteur

Zwolle – Donderdag 1 juni 2017 werden op een mooie voorjaarsavond bij Be Quick ’28 de halve finales en de finale van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2017 gehouden, een evenement dat Be Quick ‘28 ondertussen dus al 32 jaar organiseert. Be Quick Recreanten 2, samen met Huseyin Torunlar als hoofdscheidsrechter, organiseerden het dit jaar voor de 8e keer in successie.

bequick.jpgV.l.n.r.:Huseyin Torunlar (hoofdscheidsrechter), Orkun Bayram (Be Quick ‘28), Jan Veldman (sponsor Colijn & Partners), Stan Peppelenbos (gehurkt, WVF), Jurrody Samboe (WVF) en Jenthe Fellinger (SV Zwolle). 

In de halve finales hebben in totaal 135 spelers van negen deelnemende Zwolse voetbalverenigingen geprobeerd om bij de 5 beste D-, E- of F-penaltyschutters van Zwolle te behoren. De gevraagde keepers van de Zwolse voetbalverenigingen hebben daarbij juist weer geprobeerd om de minste goals tegen te krijgen. Aangezien zowel de spelers als de keepers in de finale wilden komen, werd er een mooie strijd gevoerd met veel goed ingeschoten penalty’s en fantastische reddingen. In de finale hebben de 5 beste spelers per leeftijdscategorie tegen de drie beste keepers de penalty’s geschoten.

De winnaars van de Zwolse Colijn & Partners Penaltybokaal 2017 zijn:

F-pupillen (JO09): Jenthe Fellinger SV Zwolle
E-pupillen (JO11): Orkun Bayram Be Quick ‘28
D-pupillen (JO13): Jurrody Samboe WVF
Beste keeper: Stan Peppelenbos WVF

Bijzonder: Keeper Stan Peppelenbos was vorig jaar ook de beste keeper van Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)