Peter Pan on Ice komt naar Zwolle

Foto van auteur

Geïnspireerd door het klassieke verhaal voor alle leeftijden van de Engelse schrijver J.M. Barrie brengt Holiday on Ice van 22 t/m 26 december Peter Pan op het ijs in de IJsselhallen te Zwolle. De belangstelling voor het ijsdansen overtreft alle verwachtingen van Holiday on Ice. Om aan de enorme vraag te kunnen voldoen is besloten de voorstelling Peter Pan on Ice nog deze winter naar Nederland te halen. De voorverkoop van de familieshow Peter Pan on Ice is gestart.

Dit seizoen zal Holiday on Ice zijn 300.000e bezoeker verwelkomen, een absoluut record in de Nederlandse geschiedenis. De belangstelling voor het ijsdansen overtreft alle verwachtingen en dromen van Holiday on Ice. Dankzij de enorme vraag zijn reeds in diverse steden alle voorstellingen van FANTASY uitverkocht. Niet alleen zijn er extra voorstellingen ingepland, maar ook heeft Holiday on Ice besloten een extra show in Nederland op het ijs te brengen, Peter Pan on Ice.

Peter Pan on Ice vertelt het verhaal van de jongen die wel kon vliegen, maar nooit volwassen wilde worden. In deze magische fantasie vechten Peter Pan, Tinkerbell, Wendy en haar broers op en boven het ijs tegen Kapitein Haak en zijn piraten. Helden en schurken zijn zo dichtbij in Peter Pan on Ice, dat het publiek hen bijna aan kan raken. Prachtige kostuums, adembenemende special effects, spectaculaire vliegacts, magnifiek ijsdansen en bijzondere humor maken deze ijsshow tot een onvergetelijk familie-uitje met Kerst.

In Peter Pan on Ice speelt Trevor de rol van Kapitein Haak. Trevor was al eerder te zien in Sterren Dansen op het IJs als partner van Annamarie Thomas. Als koppel zullen Trevor en Annamarie terugkeren op het ijs en een gastoptreden verzorgen tijdens de voorstellingen van 23 t/m 26 december in Zwolle.

 

Voorstellingstijden

Peter Pan on Ice is te zien in de IJsselhallen te Zwolle van 22 t/m 26 december 2006.

22 december     19.00 uur

23 december     12.30 en 16.00 uur

24 december     16.00 uur

25 december     12.30 en 16.00 uur

26 december     12.30 en 16.00 uur

 

Reguliere prijzen (exclusief bespreekkosten)

Categorie 1       € 27,50

Categorie 2       € 24,50

Categorie 3       € 20,00

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de Topticketlijn, tel. 0900-3003000 (45 cpm) of kijk op www.topticketlijn.nl

De voorstellingen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruik(st)ers met maximaal twee begeleid(st)ers per rolstoel. Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt en dient uitdrukkelijk bij reservering te worden vermeld. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)