Supportersclub PEC Zwolle zaalvoetbaltoernooi 2018

Foto van auteur

Zwolle – Op zondag 10 juni a.s. organiseert de supportersclub PEC Zwolle voor al haar supporters in de WRZV hallen het grote supportersclub zaalvoetbaltoernooi. Op dit toernooi strijden diverse teams, bestaande uit leden van de supportersclub PEC Zwolle, supporters van Far East Ultra’s, Hermanos 1 & 2, Vanda’s, Zwolle Zuid, Z.Y.F 1 & 2, FC IAN en ManCave en vele andere fans van onze fantastische club PEC Zwolle, om de felbegeerde zaalvoetbaltitel van de supportersclub. Er wordt gespeeld met maximaal 15 teams, welke verdeeld over drie poules gaan uitmaken wie zich kwalificeren voor de halve finales en vervolgens de finale.

Iedereen is van harte welkom! Het toernooi start om 15.00 uur en is gratis toegankelijk voor belangstellenden.

De prijsuitreiking is na afloop van het toernooi en deze leuke en sportieve middag wordt als altijd gezellig afgesloten onder het genot van een “hapje en drankje” in het de gezellige voetbal “Het Zwols kwartiertien” van de WRZV hallen, Buitengasthuisstraat 8 te Zwolle.

Deelnemen? Inschrijven is nog mogelijk. Stuur een mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl voor 5 juni 2018 of bel 06-19365390.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)