Fietspad Ceintuurbaan tijdelijk afgesloten

Foto van auteur

Het Esso-tankstation aan de Ceintuurbaan krijgt in de toekomst een nieuwe plek tussen de Oude Meppelerweg en de A28. De gemeente is bezig om dit gebied bouwrijp te maken. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt het fietspad ter hoogte van het Esso-tankstation op maandag 20 november 2006 tijdelijk afgesloten. Naar verwachting duurt de afsluiting twee weken.

Een onderdeel van het bouwrijp maken bestaat uit het verleggen van kabels en leidingen. Deze bevinden zich ook onder het fietspad langs de Ceintuurbaan dat grenst aan het gebied. Om deze kabels en leidingen te kunnen verplaatsen, moet het fietspad op deze plek opengelegd worden. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het fietsverkeer. Fietsers op het oostelijke fietspad aan de Ceintuurbaan (de kant van Meppel) richting Aalanden worden ter hoogte van het huidige Esso-tankstation naar het fietspad aan de overkant geleid.

Naar verwachting wordt het fietspad begin december 2006 weer opengesteld. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen echter een wijziging in de planning veroorzaken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)