Leger des Heils zoekt podiumtalenten

Foto van auteur

Zwolle – Heb je altijd al eens op een podium willen staan om een instrument te spelen, een dans te doen, een lied te zingen, te schilderen of iets anders creatiefs te laten zien? Pak dan deze kans! Op donderdag 12 juli is in Zwolle het podium voor iedereen toegankelijk. Gratis en voor niets, inclusief publiek!
Het Leger des Heils W&G Overijssel organiseert op donderdagavond 12 juli een Talentenpodium voor iedereen die iets creatiefs wil laten zien. Er is vrije inloop van 19.00 tot 21.00 uur. De locatie van het Talentenpodium is de Brasserie van het 50|50 Workcenter aan de Dijkstraat 6 in Zwolle. Iedereen is welkom!

Citaat van één van de deelnemers: “Als ik op het podium sta en muziek maak, vergeet ik alles en iedereen om mij heen. Mijn zorgen zijn even weg. Ik kan helemaal mezelf zijn”. Het Talentenpodium is een maandelijks terugkerend evenement waarbij deelnemers van drie organisaties; het Leger des Heils W&G Overijssel, De Herberg en Zwolle Actief, hun talenten laten zien. Allerlei creatieve uitingen zijn mogelijk. Iedereen kan meedoen. Publiek is ook van harte welkom!
Het 50|50 Workcenter van het Leger des Heils is er om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer mee te laten doen. Het Workcenter biedt verschillende activiteiten om deelnemers te laten ontdekken waar ze goed in zijn. Deelnemers krijgen hierdoor weer perspectief en doen werkervaring op. Kijk voor meer informatie ook op: www.5050workcenterzwolle.nl of www.legerdesheils.nl/overijssel.

Foto 1
Leger des Heils zoekt podiumtalenten