Inschrijven kerstpakkettenactie weer mogelijk

Foto van auteur

Zwolle – Vanaf 31 oktober is het mogelijk u in te schrijven voor de leukste vrijwilligersklus van Zwolle! Individuele inschrijvingen en die van groepen zijn welkom. Bent u er weer bij dit jaar? Ook voor 2018 verwachten we zo’n 800 vrijwilligers nodig te hebben, om samen 2.500 kerstpakketten te vullen. Daar hebben we u hard bij nodig!

Een feestelijk kerstpakket, vrijwillig samengesteld door honderden Zwollenaren, in samenwerking met Stichting KerstZwolle. Delen vanuit dankbaarheid! 

Helpt u dit jaar ook mee?
Op vrijdag 14 december worden de hele dag – en op zaterdag 15 december van 8:00 tot 18:00 uur – boodschappen ingezameld bij supermarkten door heel Zwolle. U kunt dan boodschappen kopen en doneren voor de actie.

Daarnaast is het mogelijk om als vrijwilliger het winkelend publiek bij de supermarkt om producten te vragen. Of u kunt de ingezamelde artikelen met uw eigen auto vervoeren naar de opslagplaats. Een klus duurt maximaal 2 uur. Leuk om samen te doen!

Leuk extraatje dit jaar: een zachte handdoek!
Dit jaar vragen we u om -als extraatje- een heerlijk zachte, warme nieuwe handdoek in te leveren, mooi verpakt in een cellofaanpapiertje. Dit kan via de Etos-actie (zegeltjes sparen!), maar zelf kopen mag natuurlijk ook! De zegeltjes en/of de ingepakte handdoek kunt u inleveren op de volgende adressen: Magnoliastraat 28 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Boddemate 14 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Fresiastraat 25 (ma-vr tijdens kantooruren) en aan de Fivel 77 (ma-za). Alvast bedankt!

We gaan er weer voor dit jaar, we doen het met elkaar! Gewoon, omdat iedereen een lichtpuntje verdiend met de Kerstdagen. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor updates en nieuwtjes!

Het online inschrijfformulier op www.kerstzwolle.nl staat  open.