Gratis reparatie fietsverlichting in Stadshagen

Foto van auteur

Foto: Repair Cafe Stadshagen

Zwolle – Tijdens de volgende Repair Café Stadshagen van 24 november 2018 staat voor de derde jaar het repareren van fietsverlichting centraal. Heeft u een fiets waaraan de verlichting niet goed is, dan staan twee monteurs van Scholten Fietsgoed Stadshagen klaar om de fietsverlichting na te kijken en waar nodig te repareren. Voor de arbeidsloon worden geen kosten in rekening gebracht. Voor mogelijke vervanging van materialen krijgt u bij Scholten Fietsgoed Stadshagen een korting van 15%.

Eind oktober ging de wintertijd weer in. Dat betekent dat het laat licht wordt en vroeg donker. Een goede verlichting helpt voor de zichtbaarheid van fietser en voor de automobilist. Zorg voor eigen (en die van uw kinderen) veiligheid door een goede fietsverlichting! Dit is de vierde keer dat deze actie wordt uitgevoerd. Tot nu toe zijn van 165 fietsen de verlichting weer van goede verlichting voorzien.

Deze wijkactie wordt mogelijk gemaakt door de Lichtbrigade ANWB, Fietsersbond Zwolle, Veilig Verkeer Nederland afdeling Zwolle, Stichting IJsselheem en Scholten Fietsgoed Stadshagen. Repair Café Stadshagen viert ook een feestje. Deze maand bestaat dit succesvolle initiatief vier jaar.

In gebouw Werkeren, aan de Werkerlaan 154, draait het elke laatste zaterdag van de maand allemaal om (samen) repareren. Op zaterdag 24 november tussen 10.00 uur en 14.00 uur staan er fietsvaklieden klaar. Naast reparatie van fietsverlichting kunt u daar ook terecht voor reparatie van boeken, elektronische spullen, verlichting, textiel en kinderspeelgoed. Eigenlijk alles dat stuk is. Wilt u wel het kapotte product vooraf schoonmaken? Garantie wordt niet gegeven, maar circa 75% gaat gerepareerd of met advies terug met de eigenaar!

Info via repaircafestadshagen@gmail.com of de Facebookpagina van Repair Café Stadshagen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)