Meespeelochtenden op OBS Supernova

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Vrijdag 30 november, woensdag 12 december en vrijdag 18 januari zijn peuters van harte welkom om mee te spelen in de speelstudio van OBS Supernova. Supernova is een nieuwe basisschool in Stadshagen. Een school die werkt volgens het concept van gepersonaliseerd leren.

Supernova bereidt kinderen voor op hun toekomst in een complexe samenleving. Daarom wordt op Supernova ook volop aandacht besteed aan creativiteit, kritisch denken, leiderschap, sociale- en digitale vaardigheden. Met de iPad als hulpmiddel is het mogelijk gepersonaliseerd onderwijs te geven. Kinderen werken op een leuke manier gericht aan hun ontwikkeling. De iPad geeft bovendien toegang tot een onuitputtelijke bron van informatie en de mogelijkheid om leerstof te verwerken.

Op deze nieuwe school in Stadshagen wordt net – net als andere basisscholen – gewerkt aan de kerndoelen van het onderwijs, met het verschil dat elk kind een eigen leerroute volgt. We sluiten aan bij de ontwikkeling van het kind. Samen met kind en ouders stellen we persoonlijke leerdoelen op. De ouderbetrokkenheid is hoog en kinderen zijn mede-eigenaar van het eigen leerproces.

Supernova is de basisschool waar kinderen doelen bereiken door hun talenten in te zetten en hun mogelijkheden te verkennen. Dit geeft hen de ruimte om zichzelf te zijn en zich breed te ontwikkelen. Supernova is daardoor de school die je laat stralen!

Ouders die willen ervaren of Supernova iets voor hun kleuter in spé is zijn van harte welkom met hun peuter- op de meespeelochtenden waarop peuters mee mogen spelen in de speelstudio van supernova. De meespeelochtenden zijn van 11.00 tot 12.00 uur op vrijdag 30 november, woensdag 12 december en vrijdag 18 januari. Locatie: Muurmeesterstraat 27, Stadshagen, Zwolle.