Open repetitie Showband Jubal Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Woensdagavond 12 december 2018 vanaf 19.00 uur organiseert Jubal Zwolle een open repetitie. Showband Jubal Zwolle bestaat uit enthousiaste muzikanten van jong tot oud. Zij zetten zich voor elk optreden in om het publiek te vermaken met eigentijdse muziek en verrassende shows. Dit is dé kans om eens tussen de huidige leden te gaan staan en mee te spelen!

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar versterking in de brass en percussion. Iedereen is welkom om mee te spelen of gewoon een kijkje te nemen, ongeacht het muzikale niveau. Belangrijk is wel dat je een gezonde dosis inzet en gezelligheid meeneemt, want Jubal Zwolle doet veel meer dan alleen maar repeteren en optreden. Het is een vereniging waarbij gezelligheid en sociale contacten belangrijk zijn!

Wil jij 12 december graag meespelen of een kijkje nemen en luisteren? De deuren van het Jubal gebouw aan de Geert Grootestraat 1 staan woensdagavond 12 december vanaf 19:00 uur wagenwijd open voor iedereen die toe is aan een nieuwe muzikale uitdaging. De open repetitie is van 19:45 tot 22:00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Wil je meedoen, stuur dan een mailtje. Hierin kun je aangeven welk instrument je speelt, of wilt gaan spelen, en of je zelf de beschikking hebt over een instrument. Is dat namelijk niet zo, dan regelen we een instrument voor jou. Voor percussionisten geldt dat er in principe genoeg trommels zijn. Een mailtje sturen is niet verplicht, want je bent natuurlijk altijd welkom. Maar het zou zonde zijn als er geen instrument beschikbaar is, terwijl je wel graag had willen meespelen!De mail kun je sturen naar Ester Aldenberg: secretaris@jubalzwolle.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)