Stichting Sportpark Marslanden presenteert nieuwe visie

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – De afgelopen maanden is er door de 10 samenwerkende verenigingen op Sportpark Marslanden hard gewerkt aan een nieuwe visie, die ervoor moet gaan zorgen dat het sportpark toekomst bestendig gaat worden en toe kan gaan werken naar een nieuw en duurzaam sportpark, in zowel het gebruik als in energiezuinigheid.

Met een bijdrage vanuit Initiatiefrijk Zwolle is er een nieuwe visie opgesteld door ICS Adviseurs en PLANN ingenieurs. Uiteraard is dit in samenspraak gedaan met de 10 verenigingen die op Sportpark Marslanden zijn gevestigd (SV Zwolle, Rugby Club Zwolle, Het Zuiderboeltje, Bluefingers Ultimate Frisbee, Hanze Beachvolleybal, TV PAF, Survivalvereniging THOR, St. Sebastiaan, KV Oranje Zwart, Cricket Club Zwolle). Naast deze verenigingen zijn ook partners aangesloten om mee te denken over de nieuwe visie tijdens de verschillende werksessie. Zo hebben de Vogellanden, het Thomas a Kempis College, Fysiomobilae, SportService Zwolle en de gemeente Zwolle actief meegedacht tijdens dit proces.

De visie is inmiddels afgerond en definitief opgesteld. Allw samenwerkende partijen zijn hier heel blij mee. Met behulp van deze visie willen we met elkaar toewerken naar een multifunctionele en toekomstbestendige sportaccommodatie. Het moet een bruisend park worden dat uitnodigt om te sporten, bewegen en ontmoeten. Binnen en buiten het park willen wij een plek creëren in samenwerking met sportverenigingen, organisaties uit de sport, het onderwijs, recreatie, bedrijfsleven, zorg en welzijn met een aanbod voor verenigingsleden en voor iedereen uit Zwolle die mee wil doen, van jong tot oud en met aandacht voor specifieke doelgroepen. Sociale contacten en ontmoeting worden versterkt, er wordt bijgedragen aan sport -en beweegstimulering, zinvolle dagbesteding, verbetering van leerprestaties, cognitieve ontwikkeling, gezondheid en arbeidsintegratie van mensen.

Wilt u aansluiten bij deze ontwikkelingen of heeft u tips en adviezen ten aanzien van een nieuw te ontwikkelen toekomstig sportpark dan kunt u contact opnemen via: info@sportparkmarslanden.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)