Internationale Vrouwendag 2019: Heldinnen

Foto van auteur

Zwolle – “Heldinnen” is het thema op 8 maart voor de Internationale Vrouwendag 2019. In 4 Zwolse wijken zal deze dag gevierd worden met een programma. Dit jaar zijn dit: Assendorp, Holtenbroek, Stadhagen en Zwolle- Zuid. Ieder met een eigen en eigentijds programma.

De aftrap is in Zwolle –Zuid al om 14.00 uur in het gebouw van S.V.I. Tot 18.00 uur kunnen vrouwen hier plaats nemen in de 1001 nacht lounge of een portret van zichzelf maken.

In Wijkcentrum Holtenbroek is er vanaf 15.00 uur een programma met als thema “Heldinnen”.

In het cultuurhuis Stadsgen is de aftrap om 17.00 uur en zal het programma tot 21.00 uur duren. Met o.a. theater voor en door vrouwen uit Stadshagen.

In Assendorp is er vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur een programma. Het thema van 2019 is “HELDINNEN”. In Assendorp wordt dit thema geladen met dans, kunst, cultuur, workshops, leer & inspireersessies en interessante panelgesprekken, expertmeetings en muziek.Deze avond in Assendorp zal plaatsvinden in het gebouw van Doas Kunst Cultuur Ambacht aan het einde van de Assendorperstraat. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Dit is het tweede jaar dat het Buurtcultuurfonds in Zwolle subsidie beschikbaar stelt om Internationale Vrouwendag in 4 wijken mogelijk te maken en het  Zwols Vrouwenplatform de gemeenschappelijke zaken voor haar rekening neemt. De vrouwen in de wijken organiseren en voeren zelf het programma uit. De heldinnen van de wijken!

In alle wijken is er een gratis verloting. Iedere bezoekster maakt kans op een van de prijzen.

voor meer informatie over de programma’s zie : www.zwolsvrouwenplatform.nl ( vrouwendag 2019) .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)