Jonge ondernemers organiseren conferentie

Foto van auteur

Op donderdag 23 november 2006 zal er op de Hogeschool Windesheim te Zwolle een conferentie over ondernemerschap worden gehouden. Gedurende deze conferentie zullen er door een aantal succesvolle ondernemers lezingen worden gehouden over het succes van hun onderneming.

De organisatie van de conferentie is in handen van vijf startende ondernemers van Hogeschool Windesheim te Zwolle. Als introductie op het ondernemerschap moeten zij een conferentie organiseren (binnen Windesheim ook wel de onmogelijke opdracht genoemd) met een bijdrage van verschillende succesvolle ondernemers. Dit in een tijdsbestek van één week!!

De eerste spreker is de bekende ondernemer de heer Jan Baan. Hij zal tijdens deze ondernemerschapconferentie een lezing houden. De heer Jan Baan is een “selfmade” ondernemer, softwarepionier en directeur van Cordys. Tijdens de lezing zullen thema’s als succesvol ondernemerschap, zijn jongste onderneming Cordys en zijn boek “De weg naar marktleiderschap” aan bod komen.

Ook de heer A.C. Schalij directeur van Paul Roescher zal tijdens de conferentie het woord nemen en zijn visie op ondernemerschap geven en vertellen over zijn zeer succesvolle en snel groeiende bedrijf Paul Roescher.

Tevens zal Arjen van Hijum, winnaar van De Jonge Ondernemersprijs 2005, met het bedrijf Store Support, vertellen over zijn ervaringen als jonge ondernemer.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)