Bodypainting: Vliegende Paard wordt Vervende Paard

Foto van auteur

Voor één avond per jaar mag het Vliegende Paard zich het Vervende Paard noemen, en dat is tijdens de workshop Bodypainting.
Zo ook gisteravond, toen de eerste verdieping omgetoverd werd tot paintstudio.
Het Vliegende Paard verklaarde tegenover Weblog Zwolle te maken te hebben met een lage opkomst, vanwege een (bleek naderhand) omvangrijke internetstoring. Helaas waren er daardoor maar 10 belangstellenden aanwezig, maar de duidelijke instructies van Marjan van den Hof, altijd bezig in de grime en visagie, maakten dit al gauw goed.


Marjan, kiezende uit één van de vele kleurtjes…

De cursus was echt voor beginners, Marjan legde dan ook duidelijk de werking (effecten) van de verf uit, de laagopbouw en manieren waarop je glans en effect kan krijgen. Dit liet ze ook zien aan de hand van de vele voorbeelden die ze had meegenomen. Ze wist Weblog Zwolle te verrassen toen bleek dat ze al sinds 1982 hiermee bezig is.


Stephan, beschilderd door Milana

Lees verder voor meer…

Na de uitgebreide introductie kon iedereen aan de slag. Pas toen bleek hoe lastig het kan zijn om creatief te zijn. Gelukkig had Tijn, met Tattoo’s als uit de hand gelopen hobby, daar weinig moeite mee.


Tijn neemt Marjolein onder handen…
bovenarm in dit geval 😉

Het is altijd een kunst, om uit een kist met enorm veel kleuren er een paar te kiezen en hierbij te blijven. Aangezien Marjan vaak grote groepen heeft aan wie ze workshops geeft, was de Enorme Kist in dit geval ook mee, wat kiezen er natuurlijk niet makkelijker op maakte.


Richard hoefde alleen maar te zitten…

Monique wist wel raad met alle kleuren, en maakte van de bovenarm van Richard een kleurige ‘bende’.
Gelukkig had Marjan fixeer meegenomen, zodat de verf er langer op kan blijven zitten en de deelnemers nog een paar dagen na kunnen genieten.


Blauw = Bart = Rits

Bart kan trots zijn op een rits, die Sanne had aangebracht. Je realiseert het niet, maar in een ogenschijnlijke simpele klus als dit, gaat al gauw twee uur tijd zitten.

Ondanks de mindere opkomst door de internetstoring, was de avond toch geslaagd.
Alle overige foto’s zijn HIER te bekijken.
Weblog Zwolle is er de volgende keer vast weer bij.. jij ook? 🙂

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)