In deze Zwolse horecazaken haal je de lekkerste koffie

Foto van auteur

Door Redactie

Er valt genoeg te doen in onze levendige stad. Het beklimmen van de Peperbus, een bezoek aan de grote kerk of lekker met een waterfiets door de grachten.

Maar waar moet je naar toe als je in de tussentijd trek krijgt in een lekkere bak koffie? Wij zetten 5 zaken voor je op een rij.

Konkeltje Koffie en Thee
Dijkstraat 3, 8011 XS Zwolle

Konkeltje Koffie en Thee is een van de leukste koffiezaken in Zwolle. Gelegen in het centrum van Zwolle wat betekent dat het goed bereikbaar is. Deze koffiezaak straalt uit dat er goede koffie gemaakt wordt door de manier van inrichten. De reviews over Konkeltje zijn bijna allemaal zeer positief en maakt het dus een aantrekkelijke koffiezaak om een keer te bezoeken als jij in Zwolle bent.

Chocolate Company
Oude Vismarkt 42, 8011 TB Zwolle

Chocolate Company wordt ook wel het chocoladeparadijs van Zwolle genoemd. Maar naast chocolade gebakjes en chocolademelk kun jij ook goed genieten van croissantjes, een heerlijke salade, belegde broodjes en natuurlijk een goede kop koffie. Deze factoren maken Chocolate Company een uitstekende keuze om te genieten van een koffiepauze of koffiedate. Deze zaak is gelegen in het centrum van Zwolle en is dus goed bereikbaar.

Foodboutique
Roggenstraat 3, 8011 TE

Foodboutique is ontstaan uit passie en liefde voor bijzondere voedselproducten. Door ‘specialty food product’ onderscheid Foodboutique zich binnen de verzadigde markt van nu. Bij Foodboutique verkopen zij ook koffie onder de naam Specialty Coffee wat laat zien dat zij daadwerkelijk bezig zijn met het serveren van kwalitatief goede koffie. Foodboutique ligt in het hartje van Zwolle en is dus erg goed te bereiken als jij bezig bent met sightseeing of een andere bezigheid.

Café Foyé
Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

Bij Café Foyé kun jij genieten van muziek, theater, dans en kunst. Naast deze dingen valt er goed te genieten van een lekkere kop koffie. Café Foyé is ideaal voor cultuurliefhebbers in alle soorten en maten. Los van het feit dat er veel cultuur gerelateerde activiteiten zijn is het dus ook heel goed mogelijk om lekker te kunnen lunchen en wat koffie te drinken. Café Foyé ligt in het centrum vlak naast het water.

Barista Cafe Zwolle
Diezerstraat 109, 8011 RE Zwolle

De leuke uitstraling en de mogelijkheid om buiten te zitten maakt Barista Cafe Zwolle zeer aantrekkelijk. Barista Cafe Zwolle is dankzij zeer professionele koffieautomaten gespecialiseerd om goede kwaliteit koffie maken. Doordat het café in het centrum van Zwolle ligt kun jij ideaal naar binnen stappen voor een goede kop koffie met lekkere gebakjes. Als jij ervoor kiest om buiten te zitten kijk je uit op een leuke winkelstraat wat een gezellige sfeer met zich mee brengt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)