3voor12 viert verjaardag in Hedon

Foto van auteur

Zwolle – Het multimediale platform op muziekgebied is VPRO’s 3voor12. 3voor12 is donderdag 15 mei jarig en dat wordt gevierd en wel geheel in stijl. De Overijsselse divisie strijkt neer in popcentrum Hedon. Met optredens van Nou En, The Horse Company, Blaxtar en Rosa Sky is het duidelijk dat passie voor de beste popmuziek en de allerbeste live muziek centraal staat.


Rosa Sky was ook aanwezig op het Bevrijdingsfestival…

Zowel de landelijke als de lokale divisies steken de handen uit de mouwen voor een muzikaal verjaardagsfeestje! De betere bands uit de regio zijn uitgenodigd en zo is een heel fijn programma ontstaan. Het motto van het muzikale feest is niet voor niks “3voor12 redt de goede muziek”. The Horse Company, Nou En en Blaxtar bestijgen het hoofdpodium, Rosa Sky legt tussendoor in het café haar authentieke alternatieve liedjes te luister en dj Pauluz zorgt voor de passende plaatjes vanachter de draaitafels.

3voor12 zou zichzelf niet zijn als het niet alle evenementen op internet uitzendt, en alle regionale divisies, (dus ook Overijssel!) krijgen drie uur lang hun eigen tv-kanaal om te laten zien dat de Nederlandse en regionale muziekscène gezond en opwindend is.

De macht ligt bij de kijker, want die kan zelf kiezen tussen het aanbod aan artiesten dat op de verschillende kanalen te zien is, maar er lijfelijk zelf bij aanwezig zijn is natuurlijk altijd leuker, het kost je slechts € 2,50 entree!

Wanneer                    : donderdag 15 mei

Open                          : 20:30 uur

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : € 2,50 (excl. €1,- servicekosten)

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)