Zwolse rappers naar hiphopfestival in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Voor de tweede editie van hiphopfestival The Rhythm, The Rebel zijn nieuwe namen bevestigd. Poppodium Hedon maakt bekend dat aan de line-up is toegevoegd: Mr. Lif & Akrobatik (USA), De Zwolse rapper Typhoon, Zo Moeilijk, Keynote Speakerz en de Zwolse Blaxtar & Manu. Zaterdag 6 september vindt het groots opgezette hiphopfestival voor de tweede maal plaats in de IJsselhallen te Zwolle.

Hedon organiseert het festival voor de tweede maal na het succes van de eerste editie in 2007. Ruim 3000 bezoekers kwamen toen naar Zwolle om getuige te zijn van veel goede shows van artiesten uit de hoogste regionen binnen de hiphopscene. Ditmaal gaat de organisatie een stap verder en staan ook internationale artiesten op het programma. Daarnaast is er ruimte gecreëerd voor een tweede podium waardoor ook aanstormend talent een kans krijgt om op hét hiphopevent van het jaar te kunnen optreden.

De complete lijst met bevestigde artiesten ziet er nu als volgt uit:  

 

Black Moon (USA)

MR. Lif & Akrobatik (USA)

Rico & Sticks

Pete Philly & Perquisite

Typhoon

Jiggy Djé

Raen Music Showcase ft.Blaxtar & Manu

Zo Moeilijk

Cartes & Kleine Jay

Keynote Speakerz

De rappers Blaxtar en Manu delen hun plek op het podium in het kader van een Raen Music Showcase. Raen Music is het label van de Zwolse rapper Blaxtar met als nieuwste aanwinst Manu. Op de festivalsite is alle informatie rondom de optredende artiesten terug te vinden.                          

Zoals gezegd zullen meer namen volgen. Naast live optredens zijn we druk in de weer om er een hiphopevent van te maken waar liefhebbers van Hiphop en bijbehorende lifestyle hun hart kunnen op halen. Voor info rondom het festival kan je terecht op www.trtr.nl  // www.therhythmtherebel.nl 

 

The Rhythm, The Rebel Locatie: IJsselhallen Zwolle

Datum: zaterdag 6 september 2008

Zaal open: 14:00

Aanvang: 15:00

Kosten: € 25,00 (excl. Servicekosten)

De voorverkoop is inmiddels gestart via ticketservice. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de 151 grote postkantoren, 100 grote Free Record Shop, 33 GWK- stationskantoren, alle Plato winkels, de ticketservice bestellijn (0900-300 1250) en  www.ticketservice.nl.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)