Spoorcafé woensdag 16 oktober

Foto van auteur

Zwolle – Het Spoorcafé wordt deze keer in een iets ander jasje gestoken. De avond staat in teken van twee nieuwe ontwikkelingen in de Spoorzone: City Post en de nieuwe SPAR-winkel. De bezoekers worden bijgepraat over de plannen voor het voormalige PTT-gebouw aan de Westerlaan. City Post wordt namelijk omgetoverd tot een nieuwe hotspot voor ondernemers. Ook horen de aanwezigen meer over de nieuwe supermarkt in de Spoorzone. Eind november opent SPAR City haar deuren aan het Lübeckplein. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen en naderhand een kop koffie te drinken met de aanwezigen. Iedereen is deze avond van harte welkom bij City Post, aan de Westerlaan 51. Het Spoorcafé begint om 19.30 uur.

City Post wordt nieuwe hotspot
Na een korte terugblik op het Spoorcafé van 18 september zal Koen Parie van DC Vastgoed de bezoekers bijpraten over de ontwikkelingen rondom City Post. DC Vastgoed is eigenaar van het voormalige PTT-gebouw en gaat van City Post een nieuwe ‘stedelijke hotspot’ maken. Een modern bedrijvencomplex waar plek is voor startende en ervaren ondernemers die zich bezig houden met onder meer innovatie, onderwijs, horeca, kunst en cultuur. Koen Parie zal tijdens deze avond meer vertellen over de plannen voor het gebouw.

Supermarkt SPAR City op Lübeckplein
Goed nieuws voor alle reizigers, de inwoners van Hanzeland en studenten: zij kunnen vanaf eind november boodschappen doen in de SPAR City op het Lübeckplein. In het gebouw waar in het verleden de stationsingang was kan iedereen straks terecht voor een snelle maaltijd of broodje voor onderweg. Exploitant Mathijs Faassen komt vertellen over zijn nieuwe winkel in de Spoorzone. 

Over het Spoorcafé
Het Spoorcafé vindt elke derde woensdagavond van de maand plaats op wisselende locaties. Het Spoorcafé is bij uitstek de plek om op een laagdrempelige manier over de ontwikkelingen in de Spoorzone in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. Je bent van harte welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé is een gezamenlijk initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.

Meer weten over de Spoorzone? Kijk op www.zwolle.nl/spoorzone en volg Spoorzone038 op Facebook en Twitter.