Zwolle decor voor Wie is de Mol Jr.

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdag 17 mei is het zover. Dan begint de nieuwe tv jeugdserie Wie is de Mol jr?. Tot en met 21 juni wordt de kijker elke zaterdag, vanaf 18:15 uur op Z@pp, Nederland 3, geprikkeld om de mol te ontmaskeren. Uniek is dat Zwolle het decor vormt van de tv-serie. De Hanzestad en haar eeuwenoude gebouwen, steegjes en geheime plekken is dé perfecte arena voor de Mol – opdrachten. Het belooft een spannende serie te worden.

Zwolle staat centraal in deze eerste editie van Wie is de Mol jr?. In samenwerking met vele partners is de spannende tv-serie tot stand gekomen. Het programma is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Zwolle, Provincie Overijssel en Zwolle – Kampen netwerkstad. Daarnaast hebben horeca- en toeristische partners als De Agnietenberg, de Atlas, Grand Hotel Wientjes, Hotel Fidder, lunchroom Blocks en Vito’s hun medewerking verleend.

Nieuwsgierig?

Het programma is het logische vervolg op de populaire serie Wie is de Mol van de AVRO/IDTV. De editie is gericht op de jeugd, maar zal ook volwassenen nieuwsgierig maken! Onder leiding van presentator Sipke Jan Bousema moeten de kandidaten opdrachten uitvoeren om de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol, ofwel een saboteur, in hun midden wordt dit in de historische binnenstad van Zwolle een lastige klus. Spannend voor de kijker is hoe de Mol het er van af brengt. En hoe doen de deelnemers het? Ontdekken ze wie de Mol is of hebben ze al moeite genoeg met de spectaculaire opdrachten?

Uitzendingen

Het programma wordt vanaf 17 mei iedere zaterdag uitgezonden om 18:15 uur door de AVRO op Z@pp, Nederland 3. De finale is op 21 juni waarbij de deelnemers en de presentator naar Zwolle komen. Jonge kijkers, die alles willen weten over Wie is de Mol jr? in Zwolle, kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief met prijsvragen, acties, evenementen en nog meer informatie op www.wieisdemolzwolle.nl. Daarbij maken ze kans op een VIP- uitnodiging voor de finale!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)