Karaokefestival in COC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – COC Zwolle organiseert op vrijdagavond 6 juni een Karaokefestival. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden voor het festival. Rebekka Smit presenteert de avond. Elke eerste vrijdag van de maand is het sinds jaar en dag Karaokeavond in COC Zwolle: een gezellige avond met Hollandse hits en fanatieke karaokezangers. Het Karaokecafé heette eerder Café Gerrie en is maandelijks geopend van 21.00 tot 2.00 uur.

Op 6 juni wordt het eerste COC Zwolle Karaokefestival gehouden. Deelnemers strijden gedurende diverse rondes om de eerste plaats tijdens de competitie. Het publiek bepaalt de uiteindelijke winnaar, maar vakkundig jurycommentaar ontbreekt niet. Het café gaat op 6 juni open om 21.00 uur. Vanaf 21.30 uur begint het festival.

 

De Zwolse stand-up comedian Rebekka Smit (25) presenteert de avond. Rebekka stond in de finale van de Culture Comedy Award en is nu op tournee door Nederland. Eerder deed ze mee aan Lama Gezocht van BNN.

Via karaoke@coczwolle.nl of op het inschrijfformulier in het café kan iedereen zich aanmelden. Van tevoren kies je de nummers die je wilt zingen. Op 6 juni zelf mogen de deelnemers van 19.00 tot 21.00 uur ook de stembanden warmzingen en oefenen met de nummers.

In het pand van COC Zwolle wordt een divers aanbod aan activiteiten georganiseerd. Het café is sowieso vier avonden per week geopend, met de disco op zaterdagavond als wekelijks hoogtepunt. De regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit werkt met een café, discussie, hulp en voorlichting aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn.