Open middag en concert Zwolse Vioolacademie

Foto van auteur

Zwolle – Op zondagmiddag 8 juni wordt voor de tweede maal de Open Middag van de Zwolse Vioolacademie voor jong viooltalent gehouden. Het programma van de feestelijke en gratis toegankelijke middag ziet er als volgt uit:

14.00 en 15.30 uur:Openbare lessen aan jonge viooltalenten tussen de 6 en 16 jaar door viool-pedagoog Adriaan Stoet. Tijdens deze lessen kunt u vrij in en uit lopen. 15.30 tot 16.00 uur: Pauze 16.00 tot 17.00 uur: Concert door jonge viooltalenten met pianobegeleiding van Tjako van Schie. Zij zullen een boeiend en gevarieerd programma spelen met o.a. werken van Vivaldi, Mozart en Saint-Saëns. Een concert dat ongetwijfeld zal verrassen, verbazen en vertederen. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten.

De open middag is in de Doopsgezinde kerk te Zwolle. U vindt de kerk aan de Wolweverstraat 9 in de oude binnenstad  van Zwolle (www.dgzwolle.doopsgezind.nl). Als u met de auto komt is het raadzaam te parkeren op één van de parkeerplaatsen aan de rand van de binnenstad en het laatste stukje even te lopen.

De Zwolse Vioolacademie is opgericht door vioolpedagoog Adriaan Stoet en biedt jong viooltalent in Noordoost Nederland de mogelijkheid zich te ontwikkelen op het hoogst mogelijke niveau. De academie verzorgt voor haar leerlingen intensieve lesprogramma’s, deelname aan masterclasses en vioolconcoursen en biedt de gelegenheid podiumervaring op te doen. Meer informatie over de academie vindt u op de website(www.zwolsevioolacademie.nl) of email: stoet@tiscali.nl. Telefoon: 06-22407141.

 

 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)