Zwolle en Kampen samen op vastgoedbeurs

Foto van auteur

Zwolle/Kampen – De gemeenten Zwolle en Kampen en de Ontwikkelingsmaatschappij Zuiderzeehaven nemen dit jaar gezamenlijk deel aan de grootste vastgoedbeurs van Nederland: de PROVADA. Deze wordt gehouden van 10 tot en met 12 juni in de RAI in Amsterdam. Zwolle brengt dit jaar bedrijventerrein Hessenpoort prominent onder de aandacht. Voor Kampen ligt de focus op Bedrijvenpark Rijksweg 50. De Zuiderzeehaven spreekt voor zich. Met de deelname aan de PROVADA willen Zwolle, Kampen en de Ontwikkelingsmaatschappij Zuiderzeehaven potentiële klanten informeren en enthousiasmeren over de investerings- en vestigingsmogelijkheden in beide steden.

‘Zwolle heeft al jaren ervaringen met de PROVADA. Deze vastgoedbeurs levert Zwolle goede, blijvende contacten op en heeft mede geleid tot enkele vestigingen in Zwolle’, aldus Martin Knol, wethouder Economische Zaken gemeente Zwolle. Ook de gemeente Kampen sluit zich daarbij aan: ‘De PROVADA is bij uitstek geschikt om onze nieuwe bedrijvenlocaties onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, aldus wethouder Markusse van Economische Zaken’.

Zwolle en Kampen behoren al jarenlang tot de economische topregio´s van Nederland. Deze regio heeft diverse smaken: een prettig leefklimaat, uitstekend ondernemersklimaat, een hoogwaardig onderwijsaanbod, uitstekende bovenregionale voorzieningen en een veelzijdige infrastructuur die nog eens versterkt wordt door de komst van de Hanzelijn. Dit alles maakt van Zwolle en Kampen een krachtig en vooruitstrevend gebied met uitstekende kansen voor potentiële vestigers. Kracht is om die reden gekozen als het gezamenlijke thema van de stand voor 2008. 

Jaarlijks vindt de PROVADA, het Nederlandse vastgoedplatform, plaats in de Amsterdam RAI. Drie dagen lang is de RAI het ontmoetingspunt voor institutionele beleggingsfondsen, banken, aannemers, woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, architecten, makelaars, de overheid en huurders/gebruikers. In 2007 trok de beurs ruim 15.000 bezoekers. 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)