Kerstpakketten voor zwolse ZZP-ers

Foto van auteur

Foto: Stockfoto

Zwolle – Het is december, iedereen haalt de kerstboom weer in huis, hangt vrolijke lampjes op of zet het oude kerststalletje weer neer op het plekje waar hij elk jaar staat. We doen er alles aan om op de koude winterdagen de warme sferen van de kerst te ervaren. Terwijl veel mensen via hun werk een kerstpakket krijgen is dat voor een ZZP-er niet het geval. Want, eigen baas betekent geen kerstpakket. Of toch wel?

Voor het derde jaar organiseert de Creatieve Coöperatie Zwolle een ZZP Kerstpakketten actie. Om mee te doen stel je je eigen kerstpakket samen en lever je die in bij de Creatieve Coöperatie. Dan krijg je rond de kerst een kerstpakket terug dat iemand anders heeft gemaakt. Het leuke is dus dat je geheel zelf het kerstpakket kan vullen. Ben je een kei in pottenbakken? Promoot jezelf dan een beetje door je eigen werk in het kerstpakket te doen. Misschien weet jij wel waar ze de allerlekkerste kerststollen of ander etenswaren verkopen en wil je dit met iemand delen. Kortom: de inhoud van het pakket bepaal je geheel zelf.

Ben je enthousiast en wil je graag meedoen aan deze actie?

  • Maak een mooi kerstpakket. Wees creatief, dit is jouw kans de wereld (of op z’n minst Zwolle) kennis te laten maken met jou (en je bedrijf).
  • Lever het pakket in bij de Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3 te Zwolle. Dit kan van maandag 16 december t/m woensdag 18 december tussen 9.00 en 17.00 uur.
  • Betaal € 6,50 verzendkosten
  • Cycloon Fietskoeriers brengt op donderdag 19 december het pakket langs dat iemand anders heeft gevuld.

Meer informatie vind je bij het event op onze Facebookpagina. Vergeet vooral niet dit evenement te delen op je tijdlijn. Spread the word! Hoe meer ondernemers/ZZP’ers er mee doen, hoe meer wij elkaar blij kunnen maken met een kerstpakket!

Foto 1
Kerstpakketten voor zwolse ZZP-ers - Foto: Stockfoto
Foto: Stockfoto