Sfeervolle Zwolle-stand tijdens Leontien’s Ladies Ride

Foto van auteur

Zwolle –  Voor de tweede keer zal de Leontien’s Ladies Ride in Zwolle van start gaan. Zwolle en omgeving bieden een uitermate mooie route voor de deelneemsters. Graag presenteert Zwolle zich deze dag als Hoofdstad van de Smaak 2008.

Zondag 8 juni aanstaande kent de Leontien’s Ladies Ride in Zwolle haar 2e editie. De stad wordt die dag overspoeld met fietsende vrouwen uit het hele land. Voor Zwolle interessant om deze mensen kennis te laten maken met de Hoofdstad van de Smaak 2008. Daartoe richten RBT Vechtdal – IJsseldelta, SESZ en de gemeente Zwolle zich deze dag.

Op het Grote Kerkplein wordt een groot promotiedorp gebouwd, de Expo Area, waar voor, tijdens en na de fietstocht van alles te beleven is. Deelneemsters, maar ook hun familieleden, vrienden of andere belangstellenden kunnen hier terecht voor een drankje en hapje, leuke optredens en dus ook voor informatie over Zwolle. Een prijsvraag biedt de bezoekers zelfs de kans om een geweldige prijs te winnen!

De Zwolle stand staat volledig in het teken van ‘Zwolle, Hoofdstad van de Smaak 2008’. Iedereen kan die dag kennis maken met verschillende culinaire producten. Natuurlijk kunt u in de stand ook terecht voor informatie over Zwolle. Als het nu gaat over leuke hotspots of over evenementen. De medewerkers van de stand lichten u graag in.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)