Isaac de Groot voetbaltoernooi bij CSV’28

Foto van auteur

Zwolle Vandaag, zaterdag 31 mei, organiseert CSV’28 ter gelegenheid van de openingsfestiviteiten van het nieuwe sportpark “De Verbinding” voor de E- en F-pupillen het Isaac de Groot voetbaltoernooi.  

Het toernooi voor de meeste F-teams wordt ’s morgens gehouden. Het toernooi voor E-teams  en hogere F-teams speelt zich ’s middags af. Op zaterdag 14 juni volgt een jeugdtoernooi voor de D-, C- en B-teams. Het toernooi voor de D- teams wordt ’s morgens gehouden. Het toernooi voor C- en B- teams zal ’s middags worden gespeeld.

“Eind vorig seizoen –bij deelname aan enkele toernooien met onze zoontjes, toen uit F3, nu E5- begon bij onderstaande ouders het idee op te borrelen om voor de jongste leden van onze vereniging ook zoiets op eigen bodem te organiseren. Zeker nu we zo’n prachtig mooi nieuw sportpark hebben gekregen, moeten we laten zien dat we trots zijn op onze vereniging en dat willen we mede door het organiseren van dit toernooi graag uitdragen.”

Het idee werd bij het bestuur gelanceerd, dat ook enthousiast reageerde als het dan ook álle teams van de vereniging aan bod zouden laten komen. Daarom is het nu zelfs verspreid over 2 dagen.

“We zijn trots, dat we het voor elkaar hebben gekregen om meer dan 100 teams uit Zwolle en een wijde regio te kunnen laten spelen. De aanmelding is boven verwachting geweest. Nu zijn we bezig met de laatste loodjes, er valt nog veel te regelen. Want naast het wedstrijdschema willen we ook op een andere manier de kinderen en hun ouders een plezierige dag bezorgen.”

Er zal gezorgd worden voor een leuke aankleding van het nieuwe sportpark. Zo zal er een springkussen staan, zitjes worden gecreëerd onder een party-tent, kinderen kunnen zich laten schminken en elk dagdeel vindt er een verloting plaats met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen.

Kortom, het moet een spektakel worden, sportief en gezellig tegelijk, voor het hele gezin.

Het is de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt, dat in de regio naam en faam gaat krijgen.