Sfeervol Kerstplein op Winter Fair

Foto van auteur

Van 7 tot en met 10 december wordt voor de tweede keer de Winter Fair ‘Boven Het Maaiveld’ georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle. Dit jaar wordt het evenement met een sfeervol ‘kerstplein’ uitgebreid. Hiermee wil de organisatie tegemoet komen aan de vraag van het publiek naar meer kerstgerelateerde producten. De fair zelf zal grotendeels bestaan uit feestelijk en gezellig aangeklede pagodetenten.

 

Het afgelopen jaar bestond de verlichting uit ruim 100 oude en antieke kroonluchters die voor een feeërieke sfeer zorgden. Vanwege de vele positieve reacties hierop heeft de organisatie besloten om het aantal kroonluchters dit jaar dan ook fors uit te breiden. Winter Fair Boven Het Maaiveld is een breed opgezet evenement waarbij wonen, Lifestyle, buitenleven, gezondheid, recreëren en het grote genieten centraal staat. Het omvangrijke en gevarieerde producten aanbod varieert van wijnen en delicatessen tot antiek en brocante maar ook meubelen, woonaccessoires, champagne, sieraden, kleding, natuurstenen vloeren en een groot aanbod op het gebied van decoratie voor huis en tuin.

Boven Het Maaiveld richt zich op iedereen die op zoek is naar zaken die het leven veraangenamen  Uiteraard hoort daar op Boven Het Maaiveld ook veel en vooral sfeervolle live muziek bij, variërend van o.a. gezellige luistermuziek van Willy Kollen of de leden van Sgt Wilson’s Army die u onthalen op nostalgisch klinkende ‘crooners’ bekend van o.a. Bing Crosby, Frank Sinatra of The Andrew Sisters.

Bezoekers kunnen genieten van een bijna sprookjesachtige ambiance gecreëerd door het enorme aantal in het oog springende kroonluchters in combinatie met zwevende en verlichte decoratie objecten en de door de ondernemers gezellig en sfeervol ingerichte ruimtes. Daarnaast zal het kerstgevoel niet ontbreken dankzij de vele verlichte kerstbomen, stemmig klinkende kerstmuziek en uiteraard het aanbod aan ‘kerstproducten’.

Winterfair Boven Het Maaiveld geeft gedurende vier dagen op spectaculaire wijze invulling aan het thema Season Of Light.

Overigens zullen op Boven Het Maaiveld de champagne kurken gaan knallen want met deze tweede winterfair viert de organisatie het feit dat het, in combinatie met de voorjaarsfair, alweer de vijfde editie is van ‘boven het maaiveld’.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)