Leerlingen Kindcentrum Aquamarijn geven aloude kerstboodschap door

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Donderdag 19 december is in het centrum van Zwolle, rond de ‘oude watertoren’ aan de Turfmarkt een kerstlichtjestocht gehouden. Langs een sfeervol verlichte route werd het kerstverhaal op diverse manieren uitgebeeld en nagespeeld.

Leerlingen van Kindcentrum Aquamarijn waren verkleed als echte Romeinse soldaten, herders, wijzen uit het Oosten en uiteraard was er ook een kindje in een kribbe. De lichtjestocht is een samenwerking met onder andere de Oosterkerk en zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck. Studenten van het Deltion hebben meegewerkt in voorbereiding en uitvoering.
De bezoekers waren enthousiast over de indrukwekkende tocht rond de Turfmarkt in Zwolle.

Kindcentrum Aquamarijn is onderdeel van Florion – geloofwaardig onderwijs en is gevestigd in het centrum van Zwolle aan Turfmarkt 5. Kindcentrum Aquamarijn staat voor Christelijk onderwijs én opvang onder één dak. Dagelijks ontmoeten ongeveer 250 kinderen van 3 maanden tot 13 jaar elkaar hier om te spelen, samen te ontdekken en samen te leren. Heeft u vragen of wilt u meer weten, kijk dan op de website www.kindcentrumaquamarijn.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)