Nieuwjaarsconcert Zwolle voor goed doel

Foto van auteur

Foto: Stockfoto

Zwolle – Een muzikale rollercoaster, dat is het Nieuwjaarsconcert Zwolle dat op zondag 5 januari plaatsvindt in Schouwburg Odeon. De opbrengsten van het concert gaan ook deze keer naar een goed doel, te weten Fakkelteit Potentials, waar jongeren hun muzikale talenten kunnen doorontwikkelen.

De opening van Nieuwjaarsconcert Zwolle is bijzonder: percussionist Jan Wolfkamp en Hans Thijssen starten het concert op met een werk van de Zwolse kunstenaar Ronald A. Westerhuis. Hierna brengt toptalent uit de regio Zwolle onder de naam The Brand Blue een opeenstapeling van prachtige ballads, feestelijke meezingers en dampende disco.

In The Brand Blue zijn speciaal voor het Nieuwjaarsconcert Zwolle rasartiesten als The Ones, Micah & Julia, Jillez en Cindy Oudshoorn samengebracht. Hun muzikale reis voert je deze middag mee langs alle hoogtepunten in de recente muziekgeschiedenis. Het slotstuk is ronduit een spektakel met onder andere de Zwolse hiphoplegende Sticks. Nieuwjaarsconcert Zwolle is kortom hét concert om het nieuwe jaar feestelijk mee in te luiden.

Het Nieuwjaarsconcert wordt voor de 26e keer georganiseerd. De organisatie ligt bij Lionsclub Zwollerkerspel en Leo Club Zwolle. Bij Fakkelteit kunnen jongeren hun muzikale kwaliteiten ontwikkelen. Binnen Fakkelteit werken Travers, Poppodium Hedon en samen met de Zwolse hiphopper Rico. Naast muzikale ontwikkeling leren de jongeren bij Fakkelteit ook weerbaarder te worden.

Lions Nieuwjaarsconcert Zwolle
Datum: Zondag 5 januari
Tijd: 15.00 – 16.45 uur
Lokatie: Schouwburg Odeon (Hemminkzaal)
Tickets: 17,50 euro

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)