Vervroegde sluiting inschrijving Halve Marathon

Foto van auteur

Zwolle – De Zwolse Halve Marathon, die op 14 juni plaatsvindt, heeft vandaag de limiet bereikt van 3.000 deelnemers. Daarom is de inschrijving, eerder dan gepland, gesloten. Ook inschrijven voor de Wavin Vier Engelse Mijlen is niet meer mogelijk. Alleen deelnemers tussen de 8 en 15 jaar kunnen zich nog aanmelden voor de Stentor 1K Runaway.


De Stentor 1K Runaway

De groei van de Halve Marathon in Zwolle lijkt onstuitbaar. In totaal doen er 5.200 deelnemers mee aan de loop van ruim 21 km en de Vier Engelse Mijlen. Dit is een stijging van 50% ten opzichte van vorig jaar. Het evenement is flink groeiende en lijkt te gaan behoren tot een van de topevenementen van Nederland op atletiekgebied.

Irun2Bfit

De groei is onder meer te danken aan het Irun2Bfit project, waarbij leerlingen middels gecombineerde biologie-en sportlessen klaargestoomd worden voor deelname aan de Vier Engelse Mijlen. Ook de goede en veilige organisatie en het gezellige muzikale programma rondom het parcours zorgen voor veel mond tot mond reclame, hetgeen het aantal deelnemers ten goede komt.

Start

De Halve Marathon start om 20.15 uur op de Koggelaan en gaat via de Van Karnebeek bustunnel naar een parcours van 3 ronden in de stad. De finish is op de Grote Markt.

De organisatie is in handen de Stichting Halve Marathon Zwolle i.s.m. AV Pec 1910 en AV De Gemzen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)