Kerstcreatiefbeurs Aa-landen

Foto van auteur

Om u in de tijd voor de kerstdagen aan ideeën, tips of leuke hebbedingetje te laten komen zal er opzaterdag 9 december 2006 in het multifunctioneel centrum De Bolder (Aa-landen) de grootse opgezette (dit jaar voor de 13de maal) en alom bekende KERSTCREATIEFBEURS plaatsvinden met regionale uitstraling. Deze zal zijn van ’s morgens 9.30 uur tot ’s middags 15.00 uur.

Op deze beurs wordt u in staat gesteld om de creativiteit van u of anderen te zien en zelf gemaakte spullen te kopen en/of te verkopen. De toegangsprijs is 1,50 euro en op dit bewijs van toegang krijgt u een gratis kopje koffie, thee of warme chocolademelk aangeboden bij de bar van De Bolder.

Al meer dan 12 jaar staat de Kerstcreatiefbeurs in de Aa-landen bekend om zijn sfeervolle kerstsfeer en daaruit vloeiende gezelligheid. Alle kramen, meer dan 25 stuks, zijn allen aangekleed in de kerstsferen.

Ook dit jaar is er weer veel variatie op het gebied van vrijetijdsbesteding en zeker de moeite waard om te komen kijken, iets te leren of aan leuke cadeautjes te komen voor onder de kerstboom.

Voor meer informatie, kunt u terecht bij de infobalie van de S.W.A. in ¨De Bolder¨, Dobbe 29 te Zwolle. Deze is geopend op: Maandag t/m donderdag van 9.30 – 12.00 uur en van 13.30 – 16.00 uur.

U kunt dan ook bellen via tel.: 038-4539813.

Ook kunt u kijken op www.wijkgemeenschapaalanden.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)