Zwolle succesvol op PROVADA

Foto van auteur

Amsterdam/Zwolle –  De gemeenten Zwolle en Kampen en de Ontwikkelingsmaatschappij Zuiderzeehaven hebben dit jaar gezamenlijk deel genomen aan de grootste vastgoedbeurs van Nederland: de PROVADA. Deze vond vorige week plaats in de RAI in Amsterdam. De PROVADA is voor alle drie de partijen succesvol verlopen. Door de deelname hebben Zwolle en Kampen laten zien dat zij een krachtige en vooruitstrevende regio zijn met uitstekende kansen voor potentiële vestigers. In totaal heeft de deelname aan de PROVADA ruim 200 contactgegevens van potentiële klanten en investeerders opgeleverd.

´Door de deelname aan de PROVADA hebben we de aandacht goed kunnen vestigen op bedrijvenpark Rijksweg 50 en de Zuiderzeehaven. We hopen de opgedane contacten verder te intensiveren´, aldus Mark Markusse, wethouder Economische Zaken gemeente Kampen. De gemeente Zwolle sluit zich daarbij aan. ´Zwolle heeft al jaren ervaringen met de PROVADA. Deze vastgoedbeurs levert Zwolle goede, blijvende contacten op en heeft mede geleid tot enkele vestigingen in Zwolle’, aldus Martin Knol, wethouder Economische Zaken gemeente Zwolle.

Zwolle heeft dit jaar bedrijventerrein Hessenpoort prominent onder de aandacht gebracht. Voor Kampen lag de focus op Bedrijvenpark Rijksweg 50. De Zuiderzeehaven sprak voor zich. De deelname aan de PROVADA had als doel om potentiële klanten te informeren en enthousiasmeren over de investerings- en vestigingsmogelijkheden in beide steden.

Zwolle en Kampen behoren al jarenlang tot de economische topregio´s van Nederland. Deze regio heeft diverse smaken: een prettig leefklimaat, uitstekend ondernemersklimaat, een hoogwaardig onderwijsaanbod, uitstekende bovenregionale voorzieningen en een veelzijdige infrastructuur die nog eens versterkt wordt door de komst van de Hanzelijn. Dit alles maakt van Zwolle en Kampen een krachtig en vooruitstrevend gebied met uitstekende kansen voor potentiële vestigers. Kracht is om die reden gekozen als het gezamenlijke thema van de stand voor 2008. 

Jaarlijks vindt de PROVADA, het Nederlandse vastgoedplatform, plaats in de Amsterdam RAI. Drie dagen lang is de RAI het ontmoetingspunt voor institutionele beleggingsfondsen, banken, aannemers, woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, architecten, makelaars, de overheid en huurders/gebruikers. Dit jaar trok de beurs meer dan 20.000 bezoekers. 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)