Cursistenexpositie Joepe Bos

Foto van auteur

Zwolle – In de maanden juli en augustus is in Bibliotheek Zwolle Centrum de expositie “Passie & Verbeelding” te bezichtigen. Voor deze expositie is een selectie gemaakt van 35 werken die in de maand juni te bewonderen waren in de Broerenkerk.

Het atelier van Joepe Bos in de Cyclamenstraat bestaat dit jaar tien jaar. Naar aanleiding van dit jubileum werd in juni een succesvolle cursistenexpositie georganiseerd in de Broerenkerk. Voor de expositie in de bibliotheek is een prachtige selectie gemaakt van ruim dertig schilderijen. De schilderijen worden gedurende twee maanden in twee exposities getoond. Een zeer gevarieerde expositie met één overeenkomst: alle werken zijn van professionele amateurs.

De kunstenaar aan het woord

Zaterdag 16 augustus zijn enkele cursisten van Joepe Bos van 14.00 tot 15.00 uur te gast in Bibliotheek Zwolle Centrum. Zij geven een toelichting op hun werk en het werk van andere cursisten en gaan met belangstellenden in gesprek over de expositie.

Deze activiteit is gratis te bezoeken.

De expositie “Passie en Verbeelding” is van 1 juli tot en met 30 augustus tijdens openingstijden van Bibliotheek Zwolle Centrum gratis te bezichtigen.