Verschillende aanhoudingen i.v.m. geweld

Foto van auteur

Zwolle – Vrijdagmiddag 4 juli werd een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden en ingesloten voor mishandeling van zijn ex-partner, een 32-jarige vrouw uit Zwolle. De man kwam persoonlijke spullen ophalen bij haar. De man trapte de deur in, werkte haar naar de grond en greep haar bij haar keel. Vervolgens sleepte hij haar over de grond door de gang. De man liet haar los, bedreigde haar en vertrok. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vrijdagavond kwam de melding dat er op de Luttenbergstraat een gewonde man lag die mishandeld zou zijn. Ter plaatse werd de 49-jarige man uit Zwolle behandeld door een ambulancemedewerker. Hij werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een getuige verklaarde dat de man door een groep werd belaagd. Toen het slachtoffer op de grond lag, werd er door een jongen vol tegen en op zijn hoofd getrapt. Deze jongen zou met een groep jongens en meiden zijn weggelopen in de richting van de Hanekamp. Daar werd de 15-jarige jongen uit Zwolle aangetroffen. Hij gaf aan dat er ruzie was geweest. Het slachtoffer had twee meisjes met wie hij was, lastig gevallen. Hij zou hun onzedelijk  betast hebben. Daarop heeft hij de man met anderen geslagen en geschopt. De jongen uit Zwolle werd aangehouden en ingesloten voor openlijk geweld en mishandeling. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. De zaak wordt onderzocht.

Zwolle – Vrijdagnacht 4 juli werd in Zwolle een 51-jarige man uit Zwolle aangehouden en ingesloten voor huiselijk geweld. De man sloeg zijn 49-jarige vrouw meerdere malen, onder andere met vlakke hand in haar gezicht. Tegen de man werd proces-verbaal op gemaakt. De vrouw deed aangifte. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)