Kemerink sportdag voor aangepaste sporten

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Tijdens het Kemerink Sportevent kunnen kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking op woensdag 18 maart verschillende aangepaste sporten uitproberen.

Zo verzorgt Tabanon tussen 13.00 en 16.00 uur een clinic kickboksen, biedt Be Quick (rolstoel)basketbal aan en zet WRZV De Boog de velden uit voor een partij aangepast voetbal. Bij Sportservice Zwolle kan de jeugd tussen de 6 en 16 jaar VR/digitaal sporten ervaren. Het sportevent vindt plaats in de sportzalen van het Hengeveldcollege in Zwolle. Deelname is gratis en aanmelden kan tot 15 maart via: kemerinkevent@gmail.com, onder vermelding van naam, leeftijd, school en beperking. Let op: vol = vol!

Voor kinderen die gebruik maken van een rolstoel of die een prothese of andere lichamelijke beperking hebben, kan het vinden van een passende sport soms een uitdaging zijn. Het Kemerink Sportevent springt hierop in door de jongeren diverse mogelijkheden te laten zien en beleven.

Ook eventuele vragen die bij ouders leven worden deze middag beantwoord. Het Kemerink Sportevent wordt voor de achtste keer gehouden en is georganiseerd door Vogellanden, Sportservice Zwolle, Onderwijscentrum de Twijn en sponsor is Kemerink Voet en Beweging. Vragen? Mail naar Anniek van Vilsteren: a.van.vilsteren@vogellanden.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)