Midwinterfeest Assendorp

Foto van auteur

Even op adem komen in de drukke decembermaand en genieten van verhalen, gedichten, theater, live-muziek en stamppot: dat kan op midwinterfeest ‘Heks in the city’. Verhalenmaker Jolan Van de Waeter heet iedereen welkom op zondag 17 december (van 16.00-19.30 uur) in Wijkcentrum De Enk in Assendorp. Studenten van de Landstede-opleiding Leisure & Hospitality helpen mee.

Gastvrouw is Jolan Van de Waeter. Zij vertelt het door haar bedachte sprookje ‘Heks in the City’, een interactief theaterverhaal over twee zakenvrouwen die op zoek gaan naar een verlangen. Een verlangen dat door het land ruist, een verlangen naar jezelf, naar het gevoel. En zoals een goed sprookje betaamt, loopt het natuurlijk goed af.

Handmassages

De aanwezigen kunnen daarnaast onder meer handmassages ondergaan en luisteren naar gedichten en muziek van een pianist en zangeres. Ook is er een workshop servetten vouwen en kunnen er wensen op een ‘levende jurk’ worden geplakt. Voor de kinderen is er een speciaal programma met activiteiten. Rond etenstijd is er stamppot.

Landstede-studenten

Acht eerste- en derdejaars studenten van EventActief, het Landstede-projectteam van de opleiding Leisure & Hospitality,helpen mee met koken en verzorgen het kinderprogramma. Daarnaast is er nog een aantal vrijwilligers bij het evenement betrokken.

Toegang, reserveren & informatie

Het midwinterfeest vindt plaats in Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle. Toegang: 15 euro (volwassenen) en 5 euro (kinderen 4 t/m 12 jaar), inclusief stamppot en een glas chocolademelk/glühwein.  Gratis voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. In verband met de catering is reserveren noodzakelijk; dit kan t/m vrijdag 15 december via Jolan Van de Waeter, 06-30 70 66 06.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)