Diverse gevallen van diefstal

Foto van auteur

Zwolle – In een supermarkt aan de Forelkolk is dinsdagmiddag 22 juli een 48-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. Ze rekende af bij de kassa, maar bleek ook diverse levensmiddelen ter waarde van circa € 50,- te hebben verstopt in een doos in de winkelwagen. Dit werd opgemerkt voor een medewerker. De vrouw was een dag eerder in dezelfde winkel betrapt op diefstal. Ze kreeg een winkelverbod van een jaar voor de supermarkt en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

– Uit een kledingwinkel aan de Diezerstraat werden dinsdag 22 juli twee spijkerbroeken en een jas ontvreemd. Hiervan is aangifte gedaan. Er is een onderzoek ingesteld.

– Een 17-jarige jongen uit Wapenveld werd dinsdag 22 juli aangehouden in een bedrijf aan het Maagjesbolwerk. De jongen had twee MP4-spelers ter waarde van circa € 80,- in zijn jaszak gestopt. Dit was op de camera’s gezien door een medewerker, die hem daarop aansprak. De jongen bekende de diefstal. Bij nadere fouillering bleek hij nog een MP4-speler in zijn jaszak te hebben. De jongen werd overgebracht naar het politiebureau. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)