Melanie Smits eerste medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in Zwolle

Melanie Smits
Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Ze is in Zwolle de eerste in haar discipline: Melanie Smits studeerde onlangs af als medisch schoonheidsspecialist dermatologie. Ze deed een erkende hbo-opleiding via U Consultancy, waarbij de lessen door dermatologen worden gegeven.

Melanie Smits, geboren op Curaçao, kwam in 1989 naar Nederland en werkte vanaf 2010 als schoonheidsspecialiste in Zwolle. Na een tijdlang succesvol haar eigen praktijk te hebben gerund, wilde Melanie zich graag verder specialiseren.

Er zijn veel schoonheidsspecialisten, maar iemand met de medische opleiding was er in Zwolle nog niet. Dat is haar met deze intensieve opleiding wel gelukt.

Naast alle standaardbehandelingen is de medisch schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in allerlei medische aspecten van behandelingen van de huid. Ze is getraind om een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, behandelen of door te verwijzen naar een arts. Ze kan specialistische huidbehandelingen toepassen voor bijvoorbeeld acne, vitiligo, rosacea, pigmentvlekken, overbeharing en camouflage.

Voor Melanie Smits is met het behalen van het diploma een droom in vervulling gegaan, na jaren keihard blokken. “Je gezicht is immers je visitekaartje. Als je gezicht onrustig is kan dat je zelfvertrouwen aantasten. Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen met een oplossing.”

Foto's 2
Melanie Smits - Foto: Ingezonden foto
Melanie Smits
Foto: Ingezonden foto
Melanie Smits eerste medisch schoonheidsspecialiste dermatologie in Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)