Kerstshow met de Sjonnies in de Broerenkerk

Foto van auteur

In Zwolle wordt op 23 december de Sjonnies Kerstshow “White Edition 2”  gepresenteerd dat inspeelt op de kerstgedachten van de familie Ruysdael.  In navolging op de succesvolle kerstshow in de IJsselhallen van drie jaar geleden wordt “The White Edition” dit jaar opgevoerd op de plek die het meest geschikt is voor een Kerstshow van De Sjonnies: de kerk! En aangezien het in Nederland niet vaak sneeuwt tijdens de feestdagen, maar iedereen toch blijft dromen van een witte kerst, is het kledingadvies voor deze avond: WIT!!

Inmiddels is het al 15 jaar een traditie van deze enigszins dwaze vader, met zijn 2 zingende zonen om het jaar af te sluiten met een kerstshow die vol zit met serieuze en minder serieuze gekkigheden. Dit betekent voornamelijk: een boel lol, veel gezelligheid, inhaken bij je buurman of buurvrouw, lachen, een lange polonaise, maar ook een snik en een traan door de emotie die loskomt bij een smartlap. De Kerstshow is bedoeld voor de hele familie, dus neem gerust je puberende zoon of je schat van ’n schoonmoeder mee.

Hoe ziet de avond eruit?

De avond gaat spectaculair van start met de Popcorn King. De Sjonnies zijn er trots op dat ze deze kleine Ster, die met zijn 1.28 toch een grote verschijning is, hebben weten te strikken. Zijn repertoire is geheel in zijn eigen stijl en wat dat inhoudt, blijft een verrassing.

Geprolongeerd zijn de vier wijzen uit het Oosten: ” De Startrekkers.” Deze Achterhoekse boerenformatie sleepte twee jaar geleden zelfs Gelderse aanmoedigingsprijs in de wacht! De vraag naar deze voormalige bruiloftsband is sindsdien enorm gegroeid en krijgen vanuit het hele land de meest fantastische aanbiedingen. Dit jaar stonden ze zelfs op Dauwpop tussen grootheden als Anouk en De Dijk!

Helaas hebben ze maar één fout gemaakt…..ze zijn zo dom geweest om een tienjarig exclusief contract te tekenen bij De Sjonnies! Pech voor Remco, Marco , Wilco en Gerko, maar geluk voor U want ook met Kerst geldt dit contract!

Het hoogtepunt van de avond vormen uiteraard De Sjonnies zelf, die met hun uitgekiende show zorgen voor een feeststemming die nog altijd ongeëvenaard blijft. De band brak in 1995 landelijk door met de top-5 hit “Dans je de hele nacht met mij” en is inmiddels uitgegroeid tot een nationaal fenomeen. Vele top-100 hits volgden, waarvan “Blauw van de sangria”, “Annemarie” en “Roos in je blonde haren” wellicht de bekendste zijn. “Zwemmen zonder slip” werd in 2002 zelfs uitgeroepen tot après-ski hit van het jaar. Bereidt u zich dus voor op ruim een uur meezingen, deinen, hossen, polonaise, lachen met bovengenoemde hits die een ware aanslag vormen op uw stembanden. En zorg er bovenal voor dat diezelfde stembanden goed gesmeerd worden anders halen ze het einde van de show niet!

Last but not least zorgt een suprise DJ voor het perfecte slotstuk van de avond. Met een aangepast repertoire brengt deze DJ alle aanwezige feestbeesten in een roes die pas doorbroken zal worden als de TL-buizen aanknallen.

Kijk voor informatie m.b.t. kaartverkoop

op www.pbn-music.com

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)