Sparta Zwolle en Henco Pullen uit elkaar

Foto van auteur

Zwolle – Aan het eind van dit seizoen scheiden de wegen van korfbalclub Sparta Zwolle en huidig hoofdtrainer Henco Pullen. De Zwollenaar, die de club de afgelopen vijf seizoenen onder zijn hoede heeft gehad, sluit daarmee een succesvolle periode af.

Pullen kan terugkijken op een zeer geslaagd debuut als hoofdtrainer. Samen met zijn selectie haalde hij onder meer drie kampioenschappen binnen en stelde afgelopen jaar lijfsbehoud in de zaalhoofdklasse veilig. Binnen de Sparta Zwolle is de dank voor zijn bewezen diensten dan ook groot: “Hij heeft een andere speelwijze geïntroduceerd en de selectie afgeleverd op een hoog niveau, een prachtige basis waarop we verder kunnen bouwen. Wij wensen hem dan ook enorm veel succes met zijn volgende sportieve uitdaging!”

De belangrijkste taak voor Pullen’s opvolger zal dan ook zijn om een vervolg te geven aan de sportieve groei van de club. De technische commissie van Sparta hoopt snel een nieuwe hoofdtrainer te presenteren die hier vorm aan gaat geven: “Verder bouwen op wat er nu al staat en het door ontwikkelen van onze talentvolle selectie, dat is het doel!”

Bron: Sparta Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)