Comedy Explosion bij het Vliegende Paard

Foto van auteur

Iedere maand in Het Vliegende Paard, exclusief in Zwolle: stand-up-comedy van het hoogste niveau! In een wervelende show van ruim 5 kwartier denderen drie stand-up-comedians over je heen (waarvan een in de rol van een MC).

Met ruim 30 cabaretiers in haar stal, staat Comedy Explosion garant voor voorstellingen van erg hoog niveau! De premiere met Javier Guzman, Adam Fields en Vincent Geers was uitverkocht, dus wees er snel bij! Deze keer, op woensdag 11 oktober, Jasper Valstar, Wilko Terwijn en John van der Sanden.

Jasper Valstar staat sinds 1999 als stand-upper op de planken en schreef o.a. mee aan de Sinterklaasconference van Javier Guzman. Verder is Jasper vaste tekstschrijver voor Vara Laat.

Wilko Terwijn behoort al jaren tot de top van de Nederlandse Stand-up Comedy. Als schrijver voor de programma’s als Raymann Is Laat, Vara Laat en Ook Dat Nog heeft hij zijn voetsporen al ruim verdiend. Wilko Terwijn was onder meer te zien op: Yorin’s Stand-up 2004, The Comedy Factory, an Lowlands. Ook is hij regelmatig op de radio te horen bij o.a. Rob Stenders, Giel Beelen.

John van der Sanden: De finale van de Culture Comedy Award 2003 heeft John van der Sanden net niet gewonnen, maar hij liet wel een grote indruk achter bij de jury. Het is moeilijk lopen met al die veren in je reet. Maar John van der Sanden doet het toch.

Reserveer tijdig via info@studentertainment.net want VOL=VOL!

Aanvang: 21:00 uur, zaal + kassa 20.30 uur
Locatie: 1e verdieping
Entree: 5,-

volgende week: rode wijn proeverij, zie www.studentertainment.net

Cultureel Podium Studentertainment

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)