Swollwacht kiest Silvia Bruggenkamp als lijstaanvoerder

Foto van auteur

Zwolle – Namens Swollwacht voert Silvia Bruggenkamp de kieslijst aan bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. De ledenvergadering van Swollwacht koos haar op voordracht van het bestuur unaniem als lijsttrekker.

Bruggenkamp neemt het stokje als lijsttrekker over van William Dogger. William Dogger is in de periode 1998 – 2010 en 2014-2018 fractievoorzitter van Swollwacht geweest en heeft thans zitting in het College van Burgemeester en Wethouders namens de partij. De komende periode is hij niet beschikbaar voor de kieslijst van Swollwacht.

“Ik ben ontzettend trots op het vertrouwen van bestuur en leden van de enige echte lokale partij van Zwolle. Het is een eer en samen met de nog te werven kandidaten ga ik mijn uiterste best doen voor onze stad. We blijven de ingezette koers bevaren en bouwen van daaruit verder”, aldus Silvia Bruggenkamp.

“Het oorspronkelijke Zwolle gevoel is de ondergrond waarop wij de stad op een natuurlijke manier verder willen ontwikkelen. Geen groei om de groei, de belangen van de Zwollenaar zijn voor ons leidend. Onze stad en inwoners zijn kroonjuwelen die we blijven beschermen”.

Swollwacht gaat in de komende raadsperiode onder aanvoering van Bruggenkamp vol voor evenwicht in de stad. “Het gaat om de eigenwaarde van onze inwoners en hun thuis. Zij verdienen een gemeentebestuur door wie zij zich gehoord voelen, waarin zij zich herkennen en dat niet wegloopt voor moeilijke beslissingen”.

Silvia Bruggenkamp is 57 jaar, sinds 2014 voor Swollwacht actief in de gemeenteraad. Vanaf 2018 is ze voorzitter van de fractie van Swollwacht in de gemeenteraad. Ze is geboren en getogen Zwollenaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)