Secret Zwollenaar tegen eenzaamheid onder studenten en jongeren

Foto van auteur

Zwolle – Voel jij je als student of jongere wel eens eenzaam of heb je behoefte aan meer contact? Voor jou is er nu Secret Zwollenaar.

Secret Zwollenaar zorgt ervoor dat studenten in Zwolle in contact komen met andere studenten. Door corona zitten veel studenten thuis en is het moeilijk om sociaal contact te zoeken. Maar daar komt Secret Zwollenaar in actie.

Veel studenten en andere jongeren hebben het moeilijk in deze tijd. Niet naar school, les via een schermpje en weinig sociale activiteiten. Ze zitten vaak eenzaam achter hun laptop, liggen op de bank of spenderen hun dagen in bed. Het contact tussen studenten en jongeren neemt hierdoor steeds meer af. Secret Zwollenaar wil er zijn voor deze jongeren. Ze zetten zich in om de dag van deze jongeren op te vrolijken. Samen borrelen of iets speciaal organiseren in de week van 28 juni. Het doel is dat deze studenten weer meer contact krijgen met andere studenten en zich hierdoor minder eenzaam voelen.

Het project Secret Zwollenaar is hetzelfde concept als secret santa. In het geheim heeft een groepje studenten dit project opgezet. Ze realiseerden zich dat er jongeren en studenten zijn die geen goed vangnet hebben in deze rare tijd. Daarom zetten ze zich graag in voor deze jongeren.

Jongeren kunnen zichzelf, maar ook anderen opgeven via secretzwollenaar@gmail.com. Dat kan tot tot en met 16 juni en maximaal 25 jongeren/studenten kunnen meedoen. Als er meer aanmeldingen zijn, reiken ze een hand uit naar andere studentenverenigingen in Zwolle. Want niemand mag vergeten worden in deze tijd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)