GGD IJsselland start registratie in gele boekje weer

Foto van auteur

Foto: GGD IJsselland

Zwolle – GGD IJsselland start vrijdag 4 juni weer met het plakken van de stickertjes en de registratie in het gele vaccinatieboekje.

Mensen die nog voor de tweede vaccinatie naar een locatie van GGD IJsselland komen, kunnen op dat moment ook nog de registratie van de eerste vaccinatie krijgen, als die door GGD IJsselland is gegeven. Daarvoor is het noodzakelijk om het registratiebewijs van de eerste vaccinatie mee te nemen. Dit maakte GGD IJsselland donderdag bekend.

Ook kan iedereen zonder afspraak de komende drie weken op specifieke locaties en tijdstippen terecht bij het team Reizigerszorg van GGD IJsselland om de vaccinatie alsnog te laten registreren.

Dat kan bij de locatie Zwolle op Zeven Alleetjes 1 op drie donderdagen, 10, 17 en 24 juni, van 16.00 tot 20.00 uur. Ook daarvoor is het nodig naast het gele boekje het registratiebewijs en een ID (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) mee te nemen. Mensen krijgen dan een registratie met datum, vaccinatienaam, batchnummer en stempel van de GGD. Geen stickertje, want die zijn specifiek van de betreffende batch en niet meer beschikbaar.

GGD IJsselland was een van de weinige GGD’en die deze service boden tot op 13 mei de landelijke opdracht kwam dat de GGD’en dit niet meer zouden doen. Vandaag is aangekondigd dat vanaf maandag 7 juni alle GGD’en de registratie in het gele boekje weer oppakken. GGD IJsselland is er klaar voor en start vrijdag 4 juni meteen.

Voor mensen die nog geen geel boekje hebben, of dit kwijt zijn; zij kunnen dit zelf bestellen via www.mijnvaccinatieboekje.nl. GGD IJsselland verkoopt geen boekjes.

Ben je je registratiekaart van je vaccinatie(s) kwijt, dan kun je naar de coronalijn, tel. 088 – 443 03 70. Je krijgt dan een nieuwe registratiekaart toegestuurd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)