Wehkamp verlengt sponsorschap en blijft zichtbaar op tenue PEC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Ook komend seizoen zal Wehkamp als tenuesponsor zichtbaar zijn op het shirt van PEC Zwolle.

In oktober vorig jaar werd met het online warenhuis, gevestigd aan de noordzijde van Zwolle, al overeenstemming bereikt over shirtsponsoring. De naam van Wehkamp, tevens strategisch partner van de club, verhuist van de bovenkant van de achterzijde van het shirt naar beneden.

PEC Zwolle presenteerde vorige week hoofdsponsor VDK en Hegeman al als tenuesponsoren en ook met de verlenging van Wehkamp is voorzitter Adriaan Visser zeer content: “Vorig seizoen zijn we met Wehkamp een intensieve samenwerking aangegaan. Vanaf de gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse begin december speelden we met Wehkamp achterop ons shirt en dat is van beide kanten goed bevallen. In Regio Zwolle, de vierde economische topregio van Nederland, kan een krachtig merk als Wehkamp eigenlijk ook niet ontbreken. Tevens is het bedrijf ook nog eens werkgever van vele trouwe seizoenkaarthouders van de club. Ondanks dat we nu al ruim een half jaar prettig samenwerken hebben we deze partner nog nooit een uitverkocht en kolkend MAC3PARK stadion kunnen laten zien. Dat is iets waar ik, maar ook iedereen binnen Wehkamp reikhalzend naar uitkijkt.”

Frans Falize, COO bij Wehkamp, sluit zich aan bij de woorden van Visser: “Wij zijn als Zwols bedrijf, gevestigd in deze groeiregio, ontzettend blij met de vorig seizoen opgestarte samenwerking met PEC Zwolle. Het partnership is destijds heel goed geland binnen onze organisatie. Iedereen is supertrots op Wehkamp en op het feit dat er met PEC Zwolle, als hét middelpunt van de regio, wordt samengewerkt. Het afgelopen seizoen is een raar seizoen geweest. Ondanks alle coronaperikelen zijn we er mede door PEC Zwolle tóch in geslaagd om onze doelen te behalen. Adriaan verwoordde het al goed; wij kunnen net als alle supporters, waaronder duizenden gezinnen die wij dagelijks in onze online shop van dienst zijn, niet wachten om het nieuwe seizoen weer vanaf de tribune naar het voetbal te kijken bij zowel PEC Zwolle als PEC Zwolle Vrouwen.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)