Een goed gesprek en een kopje koffie in De Fontein

Foto van auteur

Zwolle – Aan de Sterrenkroos in Zwolle, aan de rand van het water, staat het kerkgebouw De Fontein. Hier komen leden van deze kerk bij elkaar om elkaar te ontmoeten.

De leden van de gemeente willen er zijn voor de mensen om hen heen. Of je nu wel of niet in God gelooft. Daarom is iedereen op alle werkdagen én woensdagavond welkom voor een kopje koffie, nieuwe energie en een goed gesprek. Gemeenteleden uit De Fontein staan klaar om je te ontmoeten.

Ze zijn nieuwsgierig naar wie je bent, waar je warm van wordt en waar jouw hart van overloopt. Het kan ook zijn dat je juist verdrietig bent. Ook dan ben je welkom. In de Fontein willen ze het leven met elkaar delen. Niet alleen met mensen in de kerk, maar ook als je geen lid van de gemeente bent.

Je kunt langskomen voor ontmoeting, om de kerk binnen te lopen, om te bidden, een kaarsje te branden of om gewoon even stil te zijn.

Op maandag tot en met vrijdag staat van 9.30 uur tot 11.30 uur de koffie klaar. Ook op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur ben je welkom in de Fontein aan het Sterrenkroos 56. Daarnaast is er op donderdagochtend een inloopochtend. Je kan in de soosruimte een spelletje doen of creatief bezig zijn. Er wordt naar je uitgekeken.

In de zomervakantie is De Fontein elke woensdag- en donderdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur en op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur open. Na de vakantie ben je weer op alle werkdagen van harte welkom.

Via de site van de kerk is meer informatie te vinden: www.defonteinzwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)